Regelmatig gespot in het buitenland, en ook steeds vaker in Nederland: sporttoestellen in het stadspark. Nu is er een initiatief Sporten aan de plas om dat ook aan de Kralingse Plas te faciliteren.

De Kralingse Plas is immers een prachtige plek om te sporten voor veel Rotterdammers, een sportief stadspark!  Wat zou het mooi zijn wanneer daar ook een paar fitnesstoestellen zouden staan.  Toestellen die voor zowel jong als oud gebruikersvriendelijk zijn, een duurzaam karakter hebben en passen in de natuurlijke omgeving van de Kralingse Plas.

Op dit moment kijken de initiatiefnemers of daar voldoende animo voor is, en voeren ze gesprekken met de gemeente om te kijken in hoeverre het mogelijk is.
Ook zijn ze in gesprek met verschillende sportverenigingen om te kijken hoe zij na plaatsing van dergelijke toestellen gebruik kunnen maken van de toestellen in hun trainingsprogramma’s.

Zie jij het idee wel zitten? Like dan de facebookpagina om aan te geven dat je positief tegenover dit idee staat. Dan blijf je gelijk op de hoogte van de vorderingen!
Wil je meedenken of zie je mogelijkheden om het plan te ondersteunen? Stuur een berichtje via Facebook.

sportenaandeplas02