Wauw, wat gaat het weer goed met de actie voor het Kinderkamp Kralingen Crooswijk We hebben van het fonds Solidaridam een toezegging van 1.000 euro gekregen. En net zo mooi is dat individuele bewoners ons een warm hart toedragen en bij elkaar al 240 euro gestort hebben. Dankjewel, lieve mensen!

Onze actie bestaat uit vele kleintjes waarmee we één grote maken. Er zijn bewoners die 5 euro geven en mensen die iets meer kunnen missen. Het maakt ons echt niet uit, alle bedragen bij elkaar maken het kinderkamp mogelijk. Heeft u nog ideeën of tips voor bijzondere acties? Dan horen we dat graag.

Collecte
In de week van 15 tot en met 21 mei houden wij onze collecte. We hebben de collectebussen kunnen lenen van een groot landelijk fonds en gaan in zowel Kralingen als Crooswijk collecteren. We zijn herkenbaar door het plaatje wat u bij dit artikel ziet en ieder die voor ons collecteert kan zich legitimeren. Vraag daar gerust om. Wilt u ons ook 2 uurtjes helpen? Heel graag. Het is echt leuk om te doen, we staan steeds in ploegjes en hebben veel plezier met elkaar en met alle lieve mensen die iets geven.

Tja, er zijn ook wat mensen die niets geven, maar dat is nu eenmaal zo. We kunnen niet in de portemonnee van een ander kijken. Ieder geeft wat hij of zij kan missen. We vragen om een kleine bijdrage en we wensen ieder een fijne dag. Kijk alstublieft even in uw agenda. Kunt u 2 uurtjes in de komende week helpen? We horen u graag en we vinden het ook erg leuk om u te ontmoeten.

Kinderen
De kinderen staan alweer te trappelen om mee te gaan met het kamp en ook zij helpen met het collecteren. Ze staan steeds samen met een volwassene, want we doen deze actie echt met elkaar en op een veilige manier.

Wijkmarkt De Esch
Er worden veel acties uitgevoerd waarvan de opbrengst naar het kinderkamp gaat. Zo gaan we op zondag 5 juni in De Esch op de wijkmarkt staan om spullen te verkopen, onder andere veel spelletjes. We zijn daar tussen 12.00 en 16.00 uur. Komt u ook?

kinderkamp kralingen crooswijk week 19

Ladies Night
Op donderdag 16 juni is er een Ladies Night met de opbrengst voor het kinderkamp. De avond wordt georganiseerd door studenten van de Hogeschool Rotterdam, opleiding Evenementen management, en vindt plaats in Pro Rege aan de Oudedijk 113 in Kralingen, van 19.30 tot 23.00 uur.

Resultaat tot nu toe
We hebben nu nog 10.260 euro nodig, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Helpt u ook mee?

Volgt u ons verder op: facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook onder Kinderkamp Kralingen Crooswijk.

Doneren Wilt u doneren dan kan dat op : NL16 RABO 0182450171, t.n.v. Stichting SuperActief o.v.v. kinderkamp 2016.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage !

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]