Lijkt het je leuk om samen met je dreumes of peuter muziek te maken? Op 3 september start op maandagochtend de herfstcursus  ‘Muziek met je kind’ voor kinderen van (bijna) 1 t/m 3 jaar én hun ouders. Geef je vóór 30 september op om zeker te zijn van een plaats.

Samen muziek maken
In de cursus maakt je kind samen met jou kennis met allerlei instrumenten en muziekstijlen. We zingen, dansen, trommelen, schudden en gebaren en je leert hoe je al deze dingen op een leuke manier thuis met je kleine kind kan doen.

Wie, wat en waar
Voor de cursus kun je je opgeven met je eigen kind, maar bijvoorbeeld ook met je kleinkind of oppaskind. De lessen vinden plaats bij Muziekcentrum MiXin’Music (Weteringstraat 275) op maandagochtend. Een cursus van tien lessen kost 75 euro en voor een tweede kind betaal je slechts 40 euro. Meldt iemand anders zich ook aan dankzij jou? Dan krijg je bovendien nog korting. Ga voor meer informatie naar www.zangschoolsuoni.nl/page/muziek-met-je-kind. Aanmelden kan door te mailen naar zangschoolsuoni@gmail.com.


foto©Zangschool Suoni

Geslaagd slotconcert Zangschool Suoni
Op 1 juli vond het slotconcert van Zangschool Suoni en pianodocent John Visser plaats. Het was een zeer geslaagde, gezellige, muzikale middag. We zijn we trots op alle leerlingen die gezongen en gespeeld hebben! Ook in het komende lesseizoen zullen de leerlingen weer van zich laten horen.


foto©Winish Chedi

Wil je ook leren zingen?
Of je nu jong bent of oud, beginner bent of gevorderde, klassieke muziek wilt zingen of popmuziek; bij Zangschool Suoni vind je lessen op maat. Alle cursussen worden gegeven door een professionele en gediplomeerde zangdocente. Ook de zanglessen vinden plaats bij Muziekcentrum MiXin’Music. Wil jij graag leren zingen? Geef je dan op voor een gratis proefles!

Ga voor meer informatie naar  www.ZangschoolSuoni.nl.