In de week van 13 november start op maandag en vrijdag de wintercursus ‘Muziek met je kind’ voor kinderen van 1 t/m 3 jaar én hun ouders. Er zijn nog plekken vrij, dus lijkt het je leuk om (weer) mee te doen, geef je dan vóór november op om zeker te zijn van een plaats.

Samen muziek maken
In de cursus maakt je kind samen met jou kennis met allerlei instrumenten en muziekstijlen. We zingen, dansen, trommelen, schudden en gebaren en je leert hoe je al deze dingen op een leuke manier thuis met je kleine kind kan doen. In de wintercursus komen de thema’s Sinterklaas, Kerst en winter voorbij.

Wie, wat en waar
Voor de cursus kun je je opgeven met je kind, maar bijvoorbeeld ook met je kleinkind of oppaskind. De lessen vinden plaats bij Muziekcentrum MiXin’Music (Weteringstraat 275) op maandag- en vrijdagochtend. Een cursus van negen lessen kost 60 euro en voor een tweede kind betaal je slechts 40 euro. Meldt iemand anders zich vóór augustus ook aan dankzij jou? Dan krijg je bovendien nog korting. Lees er meer over op www.zangschoolsuoni.nl/page/muziek-met-je-kind.

 

Kerstconcert Zangschool Suoni

Ook staat er weer een kerstconcert op het programma, want wat is er nou fijner dan samen sfeervolle liederen te zingen wanneer het buiten donker is? Op zaterdag 16 december om 19.00 uur sluiten de zangleerlingen van Zangschool Suoni het kalenderjaar samen gezellig af in dansstudio No Roots (Weteringstraat 275). Er zullen zowel kerstliederen als andere liederen ten gehore worden gebracht. Entree is gratis, dus wees welkom!

Wil je ook leren zingen?

Of je nu jong bent of oud, beginner bent of gevorderde, klassieke muziek wilt zingen of popmuziek; bij Zangschool Suoni vind je lessen op maat. Alle cursussen worden gegeven door een professionele en gediplomeerde zangdocente. Ook de zanglessen vinden plaats bij Muziekcentrum MiXin’Music. Wil jij graag leren zingen? Geef je dan op voor een gratis proefles!

Ga voor meer informatie naar www.ZangschoolSuoni.nl.

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]