Het Juweel – Wereldmuseum Rotterdam – 1 t/m 3 december 2017

ROTTERDAM – De succesvolle themabeurs ‘Het Juweel’ komt dit najaar ook naar Rotterdam, en wel in het Wereldmuseum. Ruim 25 internationale juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten presenteren gedurende 3 dagen hun unieke collecties in de prachtige Balzaal aan de Willemskade.

Bezoekers genieten van een grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen die opvallen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden daarom 1 t/m 3 december vrij in hun agenda voor een bezoek aan ‘Het Juweel Rotterdam”. Het Juweel is de ideale gelegenheid om uw bijzondere geschenk voor de feestdagen aan te schaffen.

Exclusieve collecties
Het Juweel is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen en horloges. Hoog aangeschreven goudsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België tonen en verkopen hun mooiste sieraden. De goud- en edelsmeden exposeren hun unieke ontwerpen die ook in eigen beheer vervaardigd zijn. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren dit exclusieve aanbod. Deze combinatie van authentieke en unieke moderne juwelen maakt een bezoek aan ‘Het Juweel’ meer dan waard!

Bijzondere locatie
‘Het Juweel Rotterdam’ vindt plaats in het statige pand van het Wereldmuseum, in het centrum van Rotterdam. Op de eerste etage van dit vroegere clubgebouw van de Koninklijke Yachtvereniging bevindt zich de indrukwekkende Balzaal en Salon met uitzicht over de Oude Maas. Ongedwongen bewonderen de bezoekers hier de diverse juwelenvitrines onder het genot van een drankje. Kortom ‘Het Juweel Rotterdam” is een evenement dat niemand wil missen.

Maak kans op gratis entreekaarten voor Het Juweel Rotterdam!

Wat, waar en wanneer
Wat:  Het Juweel Rotterdam
Locatie:  Wereldmuseum Rotterdam, Willemskade 22, Rotterdam
Data:  Vrijdag 1 t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden:  Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur
Entreeprijs:  € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,- aan de deur
Parkeren:  Rondom het museum is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is Parkeergarage Erasmusbrug op loopafstand.

www.juwelenbeurs.nl