In Het Lage Land in Rotterdam is maandagavond een steekpartij geweest. Dat gebeurde iets voor 23:00 uur in De Klerkstraat. Een slachtoffer is gewond geraakt en is meegenomen naar het ziekenhuis.

Volgens ooggetuigen moest het slachtoffer worden gereanimeerd. Er is nog geen verdachte aangehouden. Het onderzoek is in volle gang.

UPDATE POLITIE

Een 27-jarige Rotterdammer raakte maandagavond ernstig gewond bij een mishandeling op de De Klerkstraat in de Rotterdamse wijk Prins-Alexander. Hij werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis waar hij vanmorgen vroeg aan zijn verwondingen overleden. Er is nog niemand aangehouden.

Maandagavond even na 22.30 uur werd het alarmnummer gebeld vanwege een mishandeling waarbij een man ernstig gewond was geraakt. Hulpverleners vonden de man in zorgwekkende toestand liggend op de grond. In eerste instantie leek het op een steekincident, maar op basis van de eerste bevindingen van het onderzoek kan nog niet worden geconcludeerd dat er daadwerkelijk is gestoken. Nader onderzoek moet dit uitwijzen.

De mishandeling vond plaats op een parkeerplaats op de De Klerkstraat. Bij de mishandeling zijn mogelijk meerdere personen betrokken Deze zijn weggevlucht. Ondanks een zoeking in de omgeving zijn deze verdachten niet meer aangetroffen. Er is nog niemand aangehouden. Een politieonderzoek is gestart. Er is onder andere sporenonderzoek verricht door de Forensische Opsporing en er zijn getuigen gehoord.

Voor het verdere onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en met mensen die beschikken over camerabeelden van de Klerkstraat of omgeving waar de mishandeling en/of mogelijke verdachten op te zien zijn. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844/ Blijft u liever anoniem bel dan met M. op 0800-7000.

Meer informatie: politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.