De film ‘1200 molens’ die vorig jaar november is vertoond tijdens de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2019 aan De Hollandsche Molen is genomineerd voor de Gouden Reiger. Daar zijn we bijzonder trots op!
De Gouden Reigers zijn de prijzen voor de beste zakelijke films, bedrijfsfilms en webfilms van het jaar in diverse categorieën.

 
De molenfilm is genomineerd voor de categorie ‘Kwaliteit/Vakmanschap’.
Voor de toekenning van deze prijs wordt de stem van het publiek meegenomen, dus ook die van u. En van uw familie, vrienden en kennissen. Vraag ook hen te stemmen.
Als de film wint komen molens en molenaars extra in de publiciteit, dus help mee en stem!

Er kan per direct en tot en met 21 oktober online worden gestemd op de genomineerde films. Deze publieksstemmen tellen voor 50% mee, een jury bepaalt de overige 50%.

Bekijk direct de film en breng uw stem uit!

Authentiek
De Hollandsche Molen is natuurlijk heel blij en trots dat deze prachtige film, waarin molens en het molenaarsambacht sfeervol en authentiek in beeld zijn gebracht, is genomineerd voor deze prestigieuze prijs.
De film, gemaakt door productie- en evenementenbureau XSAGA uit Amsterdam in opdracht van het Prins Bernhard Cultuurfonds in samenwerking met Sticks en Thom Push, maakte op iedereen veel indruk.

Overtuig uzelf, u kunt de film hier bekijken:


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.