Op 19 maart aanstaande wordt de Rotterdamse LEF-Prijs uitgereikt. De Rotterdamse LEF-prijs is een initiatief van “De Maatschappij”, het oudste ondernemersnetwerk van Nederland (1771). De Maatschappij heeft als doelstelling om ondernemerschap, overheid en onderwijs te verbinden, vernieuwen en te inspireren. Ondernemerschap moet gezien en beloond worden en in onze regio wordt er veel ondernomen. Wij hebben het dan over echte Rotterdamse Parels.

De LEF-Prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Start-Up ondernemerschap, Sociaal-Maatschappelijk-Cultureel ondernemerschap en Ondernemende organisaties. Het gaat om daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en ondernemerschap. Totaal zijn er een kleine 30 genomineerden met ieder een eigen verhaal waarmee zij maatschappelijk en economisch het verschil proberen te maken. Meer over de genomineerden is te vinden op www.LEFprijs.nl en daar kunt u ook stemmen.

Stem op uw favoriete organisatie voor de LEF-prijs! www.LEFprijs.nl

De uitreiking van de LEF-prijs vindt plaats in “The Boathouse” Rotterdam van 16.00 tot 20.00 uur (met uitloop en walking dinner).

Voorafgaand aan de prijsuitreiking gaan wij het gesprek aan met Max Lutje Wooldrik, serieel ondernemer, entrepreneur en CEO van APOC Aviation. Na een carrière in Telecom en ICT heeft hij zich gericht op waar zijn hart vol van is.  Een heel bijzonder bedrijf met buitengewone ambities. Wat APOC doet zou je duurzaam kunnen noemen: het verhandelt en leaset vliegtuigonderdelen, zelfs complete motoren, die het door zijn partners laat halen uit vliegtuigen die uit de vaart zijn genomen. Slopen op het hoogste niveau, zou je oneerbiedig kunnen zeggen.

De organisatie is in handen van de bedrijfskunde studenten van de Hogeschool Rotterdam, ondersteund door talrijke partners. U kunt daar als ondernemer/belangstellende bij aanwezig zijn. Neemt u dan contact op Mees Goethart via info@lefprijs.nl.

De LEF-prijs Rotterdam, www.LEFprijs.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.