Jerold Linger, al 34 jaar bewoner van De Esch, heeft de organisatie van het Oranjefeest op Koningsdag 27 april aldaar op zich genomen – met plezier. Het is de bedoeling dat het feest zich buiten gaat afspelen, aan de achterzijde van het Pompgebouw. Jerold liet zich daar op de foto zetten. Als het te hard regent en/of waait kan worden uitgeweken naar de nabije sportzaal.

Programma
Een flyer met het programma zal binnenkort worden verspreid in De Esch. De kinderen kunnen rekenen op : springkussen, draaimolen, kleedjesmarkt, voetbaltoernooi voor jongens en meisjes op het Cruyff Court. Wel graag daarvoor aanmelden: onlythisreferee@hotmail.com of 0620-282688.

Voorts: volksdansen, workshop Kizomba en Salsa, open podium en barbecue, vanaf 17.00 uur. Voor Children Entertainment (soort Duimdrop, idee van Jerold) zal een loterij worden gehouden. De coverband ‘No Time’ geeft acte de présence en het eindfeest, met DJ The Referee, begint om 20.00 uur. Entree: 5 euro. De dame of heer in de mooiste oranje uitdossing kan rekenen op een mooie prijs. Het Oranjefeest bij het Pomgebouw in De Esch begint om 11.00 uur en zal duren tot middernacht. Kom feestvieren!

Jerold: “Het is een uitdaging om dit waar te maken. Gelukkig word ik gesteund door (Pompbeheerder) Jos van Veen, (bewoners) Bas Tieleman en Ben van Rooy en Marise Jutte (van DOCK). Zonder hen zou het een stuk moeilijker zijn . Mijn dank alvast aan de gebiedscommissie, voor de financiële steun”.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.