Stichting Big Brothers Big Sisters of Rotterdam kanshebber Appeltjes van Oranje 2017! Met jouw steun kan BBBSR meer kwetsbare Rotterdamse kinderen een mentor bieden, waardoor zij de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben.

BBBSR is één van de 10 overgebleven kandidaten in regio West en strijdt met negen andere organisaties uit de regio om een plek bij de genomineerden voor de Appeltjes van Oranje 2017. Welke initiatieven genomineerd worden voor deze prijs, wordt voor een deel bepaald door het Nederlands publiek. Van 2 tot en met 11 december kunnen mensen stemmen https://stem.oranjefonds.nl op hun favoriete initiatief.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van €15.000,- en een bronzen Appeltje van Oranje, gemaakt door Prinses Beatrix. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks door het Oranje Fonds uitgereikt aan succesvolle sociale initiatieven die groepen mensen samen brengen. Dit jaar maken organisaties die zich inzetten voor kwetsbare kinderen kans op een Appeltje van Oranje. De prijzen worden in mei door Koningin Máxima overhandigd aan de winnaars.

BBBSR roept iedereen in de regio op om op ons te stemmen zodat wij kans maken op deze fantastische prijs.

Steun BBBSR door te stemmen en dit bericht te delen op social media!

oranjefonds