Dat het zaterdag 26 augustus af en toe een beetje regende, gaf niet. Des te fijner waren de zonnestralen, tijdens Crooswijk op Stelten, het jaarlijkse openlucht evenement op het Schuttersveld en in Speeltuin Crooswijk. De organisatie had voor iedereen wat. Een greep:

De kleedjesmarkt, tattoos voor de kinderen (basisschooleeftijd) – door DOCK-medewerker Jos Jonkergouw, schaafijs voor de twee dames op het bankje, de bungee-trampoline – daar deden nog net geen baby’s aan mee, pittige fitness oefeningen o.l.v. Muay Thai Brazao – voor de brugklassers, voor die leeftijdscategorie waren er ook de diabolo’s en de jongleerballen, in de muziektent, achtereenvolgens, Keith Dunn en Jan de Bruijn (blues), Kriya Familia en Capoeiraschool Berimbau en de Ronald Snijders Band – dat laatste optreden was mogelijk gemaakt door Jazz in Crooswijk, een beetje terzijde van het evenement: hiphop – voor de jongelingen m/v, die elkaar daar vonden en bij elkaar hoorden qua kleding en ‘looks’, Olim Nicolai zorgde voor spanning met zijn dansende apen – boeiend voor jong en oud.

Foto’s in hoge resolutie hier

 

Deze organisaties / instellingen maakten Crooswijk op Stelten mogelijk: Rotterdams Volkstheater, Speeltuin Crooswijk, Opzoomer Mee, Bewonersgroep Slachthuisterrein, Gemeente Rotterdam, BuurtLAB en Jazz in Crooswijk.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.