Straatfeestje Eerste Jerichostraat

sep 05, 17 Straatfeestje Eerste Jerichostraat

Het derde achtereenvolgende jaar organiseerde bewoner van de Eerste Jerichostraat in Rotterdam-Kralingen, Ronald Ophorst zijn straatfeestje. Dat was financieel mogelijk gemaakt door Opzoomer Mee.

Dat ter bevordering van de ‘sociale cohesie’. Zaterdagavond 2 september jl. zaten de buurtbewoners, jong en oud, tot laat gezellig bij elkaar, op de stoep, met een hapje en een drankje.  Er werd ook gedanst en getafeltennist. Rotterdam telt ca. 170 nationaliteiten, in de Eerste Jerichostraat waren behalve Nederland, Engeland, Brazilië en Italië vertegenwoordigd. Als u wel ’s in de Eerste Jerichostraat komt, in het deel van de IJsclubstraat tot aan de Jericholaan en u verbaast u over het vele, goed onderhouden groen, daar heeft Ronald Ophorst ook de hand in.

Meer foto’s hier

Meer foto’s hier

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *