Zaterdagmiddagconcert in Pro Rege voor het hele gezin!

Voor 4 mei organiseert MUZIKC (zie: www.muzikc.nl) weer een zaterdagmiddagconcert in Centrum Pro Rege. Een concert voor het hele gezin! Drie jonge pianisten uit verschillende landen zullen optreden in een afwisselend programma.

Het concert begint om 16.00 uur en de entree is slechts 10 euro. Kinderen tot 16 jaar gratis! En als oma ‘s avonds niet meer over straat durft, is dit een mooie gelegenheid om ook haar een prachtige middag te bezorgen!

Programma
* Elena Papanikolau speelt sonates van Scarlatti en de Abegg variaties van Schumann. Deze naam is afkomstig van Meta Abegg, een vrouw waarop Schumann verliefd was. De letters van deze naam vormen het thema van de variaties. * Daniel Leiro Castro speelt ‘Une barque sur l’océan’ van Maurice Ravel. In deze muziek is duidelijk de beweging van de oceaan te horen. * Justina Jarzab speelt ten slotte de Pianosonate nr. 3 van Chopin.

Allemaal heerlijke muziek voor de zaterdagmiddag! De drie pianisten studeren af aan het Rotterdams Conservatorium Codarts en zijn leerling van de Spaanse concertpianist José Nunez Ares.

Na afloop van het concert is er gelegenheid met de musici te praten (en zelfs een handtekening te vragen!).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145, La Mer/Berlioz, Kortekade 14, Van der Heijde Bladmuziek, Nieuwe Binnenweg 116 en aan de zaal. U kunt reserveren via kaarten@muzikc.nl

(ingezonden mededeling MUZIKC)

 

prorege