fotograaf Maarten J Eykman

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021
Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Struinen in de Tuinen. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium in het groen.

Acts uit de omgeving en tuinen verspreid door heel Rotterdam
De organisatie van Struinen in de Tuinen hoopt zoveel mogelijk Rotterdamse acts een plek te geven in allerlei verschillende tuinen. Elke soort tuin is in potentie een podium: van stadstuin tot gezamenlijke binnentuin, van voortuin tot plaatsje. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Rotterdam, en dat vullen we graag aan, zodat in elke buurt van tuin naar tuin gestruind kan worden. Enthousiaste acts en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via www.struinenindetuinen.nl.

Partner worden?
Struinen in de Tuinen is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via rotterdam@struinenindetuinen.nl.

STRUINEN IN DE TUINEN ROTTERDAM
Zondag 5 september 2021
12:00 – 17:00
Rotterdam
Entree: Pay what you can

www.struinenindetuinen.nl
Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/310470807398806
Instagram: www.instagram.com/struinenindetuinen