Op de Jonker Franstraat 122-A is onlangs de derde Swingmarket geopend. Swingmarket – niet alleen bedoeld voor minima – is nu zo goed als klaar, en er word reeds proefgedraaid.

Iedereen
Swingmarket is een sociaal warenhuis, compleet gerund door vrijwilligers en voor iedereen toegankelijk. Het gevarieerde (wisselende) assortiment omvat: levensmiddelen (o.a. groente, fruit en brood), artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, maar ook kleding, schoenen en speelgoed (zowel nieuw als tweedehands). Swingmarket biedt voor een ieder wel iets van zijn/haar gading en voor een ‘mooie’ prijs!

Boodschappen doen
Doordat de betalende klant boodschappen komt doen, krijgen mensen die het financieel minder goed hebben een steuntje in de rug. Zij kunnen een ‘Goldcard’ aanvragen met daarop
een fictief bedrag per maand en daarmee hun boodschappen doen. Zij vallen niet op in de rij bij de kassa. Geen onderscheid, geen drempel, geen schaamte.

Sinds het nieuws in Crooswijk bekend is hebben de initiatiefnemers ‘warme reacties’ gekregen.

Aanmelden
Voor het draaien van de winkel worden nog vrijwilligers gezocht. Wie belangstelling heeft, kan een e-mail sturen naar: info@swing-market.nl. Daar kan je ook terecht voor vragen. Op de foto van links naar rechts: Marij van Swingmarket en vrijwiligers Bianca en Samer.

Swingmarket: swing-market.nl
Jonker Fransstraat 122-A
Rotterdam
tel. 0638-691708

(ingezonden mededeling Swingmarket)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]