Van 23 juni t/m 6 juli op verschillende locaties in Kralingen

Van 23 juni t/m 6 juli vindt in Rotterdam het Midzomerfestival Kralingen plaats. Op verschillende mooie locaties in de wijk kan het publiek genieten van muziek, dans, poëzie, beeldende kunst en theater.

OPENING
Op 23 juni wordt het festival om 17.00 uur geopend door Jolanda Copier, cultuurscout van Kralingen-Crooswijk. De opening vindt plaats in de Botanische Tuin Kralingen, Cederstraat 5. Er is werk te zien van kunstenaars van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk rondom het thema Tuin der Lusten. De Kralingse dichters Joop van den Bos en Manuel Kneepkens dragen voor uit eigen werk en illustrator Maaike Wijnands vertelt over het boek ‘Kralingse Bos, geïllustreerd portret van een groots stadspark’ dat ze maakte met auteur Zita Bebenroth. Het duo Sommerhus zorgt voor de muzikale omlijsting.

CONCERT
’s Avonds is in Pro Rege, Oudedijk 113 in Rotterdam-Kralingen om 20.00 uur een concert van het Young Talents Orchestra dat ‘Midzomernachstdroom’ speelt van Mendelsohn, onder leiding van Mikhael Zemtsov.

Het festival is een initiatief van de Botanische Tuin Kralingen, Cantorij Protestants Kralingen, de Hoflaankerk, Kunstroute Kralingen-Crooswijk, stichting Muzikc, de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten en Trompenburg Tuinen & Arboretum.

Het volledige programma van het Midzomerfestival Kralingen is te vinden op de website www.midzomerfestivalkralingen.nl.

(ingezonden mededeling Midzomerfestival Kralingen)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]