Tankauto gekanteld Jacques Dutilhweg

mrt 11, 19 Tankauto gekanteld Jacques Dutilhweg

Op de Jacques Dutilhweg in de Rotterdamse wijk Prinsenland is maandagavond een tankauto gekanteld. De chauffeur van de tankwagen zit bekneld, meldt een woordvoerder van de brandweer.

De tankwagen zou vanaf de snelweg zijn doorgeschoten. Daarbij is een andere auto geramd. “Het leek wel alsof de tankwagen onbestuurbaar was”, zegt een ooggetuige. “Hij is door al het verkeer heen het parkeerterrein opgekomen.”

Veel hulpdiensten zijn ter plaatse om de chauffeur te bevrijden. De tank is intact. Zodra de bestuurder uit het voertuig is, wordt de tankwagen geborgen. Volgens een ooggetuige is de auto die de tankwagen in zijn tocht heeft meegenomen, gedeeltelijk onder de cabine beland. “Het was echt een shock. Zoiets zie je niet dagelijks, het is net een film.”

De parallelrijbaan van de A16 richting Rotterdam is tussen Rotterdam-Centrum en Rotterdam-Kralingen afgesloten vanwege dit ongeluk.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *