Komende periode zamelen de twee Rotterdamse Zontaclubs (zontainternational.org) tassen in om te verkopen op zondag 24 november 2019 in Gebouw De Heuvel aan het Grotekerkplein in het centrum van Rotterdam. Er zijn handtassen, avondtasjes, werktassen, bijna nieuw en vintage tassen en tassen van bijzondere vrouwen.

De ZonTassenverkoop wordt om 11 uur feestelijk geopend door Judith Bokhove, wethouder Mobiliteit, jeugd en taal. Met de opbrengst steunen de Zontians stichting Fier (www.fier.nl/) , het landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Tassen voor de verkoop kunnen nog gedoneerd worden. Heb je tassen of vragen mail met ZonTassen010@gmail.com. Meer info via zonta-rotterdam.nl/zontassen-010

ZonTassen verkoop
Zondag 24 november 2019, 11.00 – 16.30 uur, in De Heuvel, Grotekerkplein in het centrum van Rotterdam. Houdt de website en facebookpage van Zonta Club Rotterdam en Zonta Rotterdam aan de Maas in de gaten.

Met dank aan Atelier L.A.P., Bloomingbakery, Schaffenburg Office Furniture, Basalt Revalidatie Delft en De Heuvel.

Vos Schoenen (en tassen!) in de Lusthofstraat doet mee!
Lever uw tas in voor het goede doel bij Vos Schoenen in de Lusthofstraat, Kralingen, op woensdag 30 oktober. ZONTA-dame Irene Salverda (foto) zal die dankbaar in ontvangst nemen.

Bij inlevering oude tas: 10% korting op nieuwe tas!

(alleen geldig op 30 oktober)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.