Bij PLUS De Esch is het nog tot en met zaterdag 9 november wijn sale! Met topwijnen voor weinig en hele dozen voor halve prijzen. Dat is nog eens lekker!

In Frankrijk en België zijn in oktober en november de zogenaamde ‘Foires aux Vins’ in de supermarkten de gewoonste zaak van de wereld. Dan zijn er wijnboeren die hun wijnen laten proeven en staat alles in het teken van wijn. Wij noemen dit een wijnbeurs of simpelweg topwijnen voor weinig, waarbij u kunt kiezen uit een breed assortiment kwaliteitswijnen! Zoals u gewend bent van PLUS, die zoals uit recent onderzoek bleek, de Beste Wijnafdeling van Nederland heeft.

Een wijnbeurs is altijd een mooie aanleiding om eens af te wijken van je vaste wijnkeuze en eens een andere wijn te proberen. Een andere druif of een ander land. Een Sauvignon Blanc uit Frankrijk smaakt namelijk toch anders dan een Sauvignon Blanc uit Chili.

Wijnwinkelen
Tijdens de wijn sale zijn er bij PLUS ook wijnen verkrijgbaar die normaal niet in het wijnschap staan. PLUS ondernemer Rien Waardenburg: “We hebben voor iedereen wat wils op onze wijnbeurs, en voor iedere portemonnee. Er staan bijvoorbeeld een lekkere Merlot, een Chardonnay, een prachtige, klassieke Bordeaux en verschillende bekende topwijnen. De Cabernet Sauvignon fans kunnen hun hart ophalen met de stevige Imperium uit Zuid-Frankrijk, een nieuwe wijn in ons assortiment. Een volle, ronde wijn met zwart fruit en tonen van caramel. Een stoere rode Languedoc. Houdt u meer van Spaanse wijnen? We hebben ook een Castillo San Simon Reserva Jumilla, gerijpt op eikenhouten vaten. De wijn zit in een chique fles. Als je die op een mooi gedekte tafel zet, dan wordt een etentje meteen een diner.”

Kortom, nog tot en met 9 november is het lekker wijnwinkelen bij PLUS!

Wilt u per mail op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen bij Plus? Meld u dan nu aan via www.plus.nl

plus-logo

PLUS De Esch – Rotterdam
Rijnwaterstraat 35, tel. 010-453 19 31
Maandag – zaterdag 08.00 – 20.00 uur, zondag 12.00 – 18.00 uur