De Open Kralingsche Curling kampioenschappen werden op 26 januari jl. voor de derde keer georganiseerd door IJsvereniging Kralingen op de Kralingsche (voor)plas. Het ijs was net dik genoeg maar wel van prachtige kwaliteit. De laatste keer was op 26 januari 2013, dus exact 4 jaar geleden.

Zinderende finale
Team Ouddorp weg wist de titel niet te prolongeren. Al in de voorrondes bleek dat de vorm van dat team beneden peil was. De 4 jaar rust hadden duidelijk hun tol geeist. De studenten, winnaar van de eerste editie bleven op de 4e plek hangen. Het bestuur van IJsvereniging Kralingen wist in een spannende pot om het brons de 3e plek te veroveren. De zinderende finale ging tussen team Orange en team De Trampetisten.

Beide hadden in de voorrondes 3 gewonnen partijen. Uiteindelijk wist het team De Trampenisten onder leiding van Rutger van Ruyven de 3e versie van de Open Kralingsche Curling kampioenschappen 2017 op hun naam te schijven. Het team bestond verder uit Job Goedegebuur, Maurijn Legein en Dennis Swart.

(ingezonden mededeling IJsvereniging Kralingen – www.ijsverenigingkralingen.nl; foto’s: Roderik van Nispen – www.fotograaf.org)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]