Trompenburg – Tuinen & Arboretum is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. Trompenburg ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen en is een ware schatkamer voor plantenkenners en een weldaad voor wandelaars op zoek naar rust in een drukke stad.

Trompenburg beschikt over Theehuis de Uithoek met ruimte voor circa 30 personen binnen en circa 40 personen op het terras. In het entreegebouw is een koffiehoek met circa 30 zitplaatsen binnen en circa 50 zitplaatsen buiten. Trompenburg – Tuinen & Arboretum is vrijwel dagelijks geopend vanaf 10.00 uur ‘s ochtends tot 17.00 uur ‘s middags. Zie: www.trompenburg.nl

Per 1 mei 2018 is Trompenburg – Tuinen & Arboretum
op zoek naar een nieuwe cateraar.


Locatie: Trompenburg is gelegen aan de Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX, Rotterdam.

Samenvattend wenst Trompenburg dat de cateraar:

  • Een sfeervolle en succesvolle horeca-exploitatie realiseert in de Uithoek passend binnen het karakter van Trompenburg en daarmee toegevoegde waarde levert aan Trompenburg, voor een proefperiode van minimaal 9 maanden.
  • Tevens gasten aantrekt die graag Trompenburg bezoeken in combinatie met het nuttigen van een drankje en/of lunch.
  • Ondernemend en creatief inspeelt op de diverse wensen en behoeften van de gasten.
  • Ondernemend is in de zin van positief bijdragen aan het behoud van het aantal bezoekers en de uitbreiding ervan.
  • De aanwezige faciliteiten in de Uithoek en het entreegebouw binnen Trompenburg volledig en succesvol exploiteert. In overleg kunnen er aanpassingen worden gedaan.
  • Kansen ziet voor het aanbieden van arrangementen met horeca en tuinbezoek, waardoor deze elkaar over en weer kunnen versterken. Hierbij valt ook te denken aan gebruik van het in aanleg zijnde Voedselbos.
  • Samen met zijn medewerkers graag de bezoekers ontvangt met een glimlach en zorgt dat de omgeving er verzorgd, netjes en opgeruimd uitziet.
  • Flexibiliteit heeft inzake de afstemming van de horecaexploitatie op de activiteiten die plaatsvinden in Trompenburg.
  • Communicatief vaardig is, naar zowel de bezoekers als naar het management, personeel en bestuur van Trompenburg.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 11 april wordt om 19.30 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd in Trompenburg Tuinen & Arboretum. Tijdens deze bijeenkomst wordt de procedure toegelicht, informatie over de exploitatie verstrekt en is er een rondleiding. Tevens is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Contactgegevens
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Adelien Vis via a.vis@trompenburg.nl en meld u aan voor de informatiebijeenkomst.

www.trompenburg.nl