Meer dan 10 jaar geleden aten wij bijna wekelijks bij ‘Vader Jacob’ in het Lage Land. Daarna veranderde het restaurant van eigenaar, het concept werd anders en het was ineens niet meer dat feestelijk avondje eten. Dat bleef jaren zo. En ineens horen wij nu dat het weer een feestje is om er te eten. Dus de hoogste tijd om af te reizen naar het Jacob van Campenplein in het Lage Land van Rotterdam.

Bij binnenkomst merken wij meteen dat de sfeer goed is. Wij zoeken een tafeltje uit waar wij een goed overzicht hebben. De bediening is attent en nog voor wij iets hebben gegeten weet ik: ‘dit komt helemaal goed’. De wijn is namelijk uitstekend. Dat zegt heel veel over het concept. Ik heb namelijk nog nooit lekker gegeten in een gelegenheid waar ze bezuinigden op de wijn.

De kaart is niet verrassend, maar biedt genoeg variatie om een keus te kunnen maken. De prijzen zijn zeer voordelig. Een driegangenkeuzemenu voor slechts 14,95. Dat doet dan ook bijna iedereen. Wij eten die avond heel lekker en gezellig en komen tot de conclusie dat wij hier weer zeer regelmatig gaan komen.

Eetcafé Vader Jacob

Vader Jacob is een ideale gelegenheid om een feestje te organiseren, zoals een bruiloft, borrel, kinderfeestje of verjaardagen. Zij kunnen overal voor zorgen, zelfs voor de muziek. Ze hebben zelfs een arrangementsprijs: 18,95 p.p. vanaf 30 personen. Dat is incl. zaalhuur, drankjes en 2 keer een bittergarnituur. Krijg je er ook nog een gratis DJ bij! Voor meer info: www.eetcafevaderjacob.nl.

De ‘crew’, v.l.n.r.: Stanley, Felicity, Ini en Niels

De ‘crew’, v.l.n.r.: Stanley, Felicity, Ini en Niels

Zelf organiseren zij ook regelmatig leuke dingen, zoals een ‘Oktoberfest’ met alles erop en eraan. (toegangsprijs 14,95 inclusief feestmenu)

Eetcafé Vader Jacob

Jacob van Campenplein 33-35
Rotterdam (Lage Land)
Tel. 010-4200660
www.eetcafevaderjacob.nl