‘Van Smartlap tot Opera’: volgend jaar weer?

mei 30, 19 ‘Van Smartlap tot Opera’: volgend jaar weer?

Na het uitbundige slot van ‘Van Smartlap tot Opera’ op zondag 26 mei jl. vroeg presentator Dave van der Wal: “Volgend jaar weer?” Een massaal “Jaaaa …!” was het antwoord.

Het jaarlijkse meezingfestijn in Crooswijk is het ‘volkse’ sluitstuk van de Operadagen Rotterdam en beleefde zijn 12e editie. Het evenement is populair tot in de wijde omtrek. Ook uit andere delen van Rotterdam gaat men naar de Koeweide om dit mee te maken.

Ook deze keer waren de weergoden zangeressen, zangers, muzikanten en meezingers goed gezind.  Aan het meezingfestijn werkten mee: sopraan Florien Hilgenkamp, bariton en dirigent Rotterdams Operakoor Ago Verdonschot, het koor JaJa-Opera, o.l.v. Jacqueline Janssen, accordeoniste Anny van Wanrooij, accordeoniste en dirigente van De Hoekse Tranentrekkers en De Plengers Paula van Wanrooij, Orkestvereniging Wilton, o.l.v. Jean Gruter, orkest De Plengers, het Rotterdams Operakoor en Smartlappenkoor De Hoekse Tranentrekkers. Presentator Dave van der Wal praatte alles aan elkaar en zong zo nu en dan een moppie mee.

Crooswijkse fotograaf Winish Chedi maakt de prachtige fotoserie.

Bekijk de foto’s hier in hoge resolutie


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *