De nieuwe locatie aan de Oostzeedijk Beneden.

Na ruim 14 jaar gaan wij op 7 minuten loopafstand van de huidige locatie aan de Van de Leckestraat 19 & 21 verhuizen naar de Oostzeedijk Beneden 87. Wij hebben er zin in.

Wij zijn een klein gepassioneerd team van breed geschoolde (kinder)fysiotherapeuten met veel ervaring. Ik kan wel zeggen dat wij allen erg houden van ons vak en dat de patiënt bij ons op de eerste plaats komt. Bij acute klachten is onze policy dat u als patiënt dezelfde dag nog terecht kan.

Binnen onze Fysiotherapie Praktijk bieden wij: Ouderen Fysiotherapie, Oedeemfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Kinderbekkenfysiotherapie & Sensorische Integratie Therapie aan. Sinds 2021 bieden wij ook de GLI (Gecombineerde Lifestyle Interventie) aan voor kinderen en volwassenen met overgewicht of diabetes type2 . Wij werken hierbij nauw samen met de (kinder)diëtist binnen ons pand. Zo zijn er korte lijnen en is er een optimaal behandel resultaat.

De start aan de Van de Leckestraat, ruim 14 jaar geleden.

Ons nieuwe, gerenoveerde pand biedt veel mogelijkheden, het wordt een Paramedisch Centrum met als aanvulling een diëtist, orthopedagoog en podotherapeut.

Er is een grote oefenzaal gerealiseerd met de nieuwste fi tness apparatuur en een klimmuur. Hier kunnen groepslessen, fitkidslessen en bewegen op maat voor Jong & Oud worden aangeboden.

Wij heten u allen van harte welkom vanaf 25-09-2022 aan de Oostzeedijk Beneden 87, 3061 VN Rotterdam – Kralingen. Op zaterdag 01-10-2022 bent u welkom bij de officiële opening.

Fysio Groeten Onno, Esther, Annemiek & Miranda

www.kinderfysiovanschaik-dijcks.com
Kinderfysio & Fysio van Schaik-Dijcks
Oostzeedijk Beneden 87
3061 VN Rotterdam – Kralingen
Tel.: 0182-528141
Email: fysio.vanschaik-dijcks@online.nl

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.