Vanwege het CHIO Rotterdam wordt de Kralingseweg afgesloten voor doorgaand verkeer van maandag 18 juni 2018 10.00 uur tot en met maandag 25 juni 2018 16.00 uur.

Net zoals afgelopen jaar hebben het bestuur en de directie van het CHIO Rotterdam, de organisatie en de gemeente Rotterdam besloten alleen verkeersmaatregelen te treffen, welke strikt noodzakelijk zijn voor de verkeersveiligheid rondom het evenemententerrein.

Doorlaatbewijs
Alleen de Kralingseweg en de Plaszoom (zoals ook voorgaande jaren) zullen worden afgesloten. Om bewoners en hun bezoekers zoveel mogelijk tegemoet te komen, ontvangen bewoners van de Kralingseweg en Plaszoom en de straten, welke alleen via de Kralingseweg te bereiken zijn, een doorlaatbewijs.

Dit jaar gaan we de rijrichting van de Kralingseweg omdraaien t.o.v. voorgaande jaren. De Kralingseweg kan alleen ingereden worden via de Kralingse Plaslaan / Korte Kade met een geldig doorlaatbewijs, uitgegeven door het CHIO Rotterdam. De Kralingseweg uitrijden kan alleen via de kruising Kralingse Zoom / Boszoom.

Parkeren
Bezoekers van het CHIO Rotterdam worden direct verwezen naar de verschillende parkeervoorzieningen, waarmee het CHIO Rotterdam afspraken heeft gemaakt. Vanuit de diverse parkeervoorzieningen rijden pendelbussen en shuttle services. Door de bezoekers van het CHIO Rotterdam voldoende gelegenheid te bieden te parkeren en het aanbieden van de shuttle service ontmoedigen wij het parkeren in de wijk zo veel mogelijk.

Openbaar vervoer
Het evenement zal geen invloed hebben op het openbaar vervoer in uw wijk. Dit houdt in dat de gewone dienstregeling van toepassing blijft. Heeft u een vraag of eventueel een klacht tijdens het evenement betreffende de verkeerssituatie, dan verzoeken wij u vriendelijk het algemene nummer 14010 te bellen of te e-mailen naar veiligheidsloket@rotterdam.nl

(ingezonden mededeling CHIO)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.