Na het succes van vorig jaar komt er opnieuw een kerstconcert op tweede kerstdag in de Hoflaankerk. ‘s Middags om twee uur begint Wouter van der Wilt met zijn programma, waarin allerlei bijzondere kerstcomposities zijn opgenomen, zoals In Dulci jubilo van Sigfrid Karg- Elert, Weihnachten van Max Reger en een aantal kerstcomposities van Johann Sebastian Bach.

De tweede helft van het concert staat in het teken van improvisatie op (kerst)liederen. Heeft u een verzoeknummer? Geef dat aan bij Wouter van der Wilt via www.woutervanderwilt.nl of voorafgaand aan het concert! Dus, weet u nog niet wat u ‘s middags op 2e kerstdag gaat doen en houdt u van kerstmuziek? Dan bent u van harte welkom in de Hoflaankerk. De koffie staat klaar. U kunt via de beamer de organist zien spelen. De toegang is gratis, na afloop is er een collecte.

Kerstconcert door cantor-organist Wouter van der Wilt in de Hoflaankerk, Hoflaan 1, Rotterdam-Kralingen op vrijdag 26 december; aanvang 14.00 uur; kerk open om 13.30 uur.