Zangeres Jorien Zeevaart. Foto: Liza Kollau.

Stichting MUZIKC viert midzomer in stijl en sluit op zondagmiddag 30 juni het nu al geslaagde seizoen af met een vrolijke, Franse noot. En waar kan dat beter plaatsvinden dan in de sfeervolle Botanische Tuin? Ook u bent van harte welkom bij dit unieke muzikale evenement op deze geweldige locatie.

Datum: zondagmiddag 30 juni
Locatie: Botanische Tuin Kralingen, Cederstraat 5
Inloop: Vanaf 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: Vrij (een eigen bijdrage wordt gewaardeerd)

Niemand minder dan CALL ME JO, een trio bestaande uit zangeres Jorien Zeevaart, Aron Raams (gitaar) en Guus Bakker (bas), verzorgen deze middag een prachtig programma met Franse chansons afgewisseld met eigen werk.

CALL ME JO brengt een mix van eigen composities en het Franse chanson repertoire. Afscheid van vervlogen jaren, geliefden of dromen en een onstilbaar verlangen naar wat was, zijn thema’s die centraal staan in hun muziek. De sterke binding van dit combo met de stad Rotterdam is wellicht geen toeval.

Naast eigen werk duikt dit trio in het Franse chanson repertoire van grootheden als Léo Ferré, Charles Aznavour, Serge Reggiani en Barbara.

Met een achtergrond in muziektheater en jazz, en een schat aan ervaring door samenwerkingen met artiesten als Ellen ten Damme, Wende Snijders en de band Gare du Nord, combineert CALL ME JO moeiteloos eigen composities met tijdloze klassiekers.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij onze seizoensafsluiting in de Botanische Tuin. Laten we samen genieten van een onvergetelijke middag vol muziek en sfeer!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, Stichting Van Wijngaarden-Boot en de Stichting Vrienden van de Botanische Tuin.

(ingezonden mededeling Muzikc)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.