Bij Flavour Visagie zijn wij gespecialiseerd in wenkbrauw behandelingen. Om kennis te maken met onze behandelingen nodigen we jou uit voor het waxen en of verven van de wenkbrauwen met een korting van € 5,- per behandeling.

Hoe gaan wij te werk:
Wij zullen eerst de wenkbrauwen tekenen, indien gewenst en vervolgens overleggen we welke haartjes weggehaald mogen worden. Wanneer er geverfd wordt, kunnen wij dit ook eerst
vooraf tekenen. Zodat je zeker bent van een paar wenkbrauwen in de gewenste vorm.

Wenkbrauwen waxen: wij gebruiken een wax die zich hecht aan de haartjes en niet aan de huid, waardoor het waxen een stuk minder pijnlijk is. Tevens kan je deze behandeling uitbreiden met het waxen van de bovenlip en ook hier krijg je € 5,- korting op van ons.

Wij verven de wenkbrauwen met Henna. Deze verf hebben wij in meerdere kleuren en we zullen in overleg met jou de kleur uitkiezen. De Henna heeft als voordeel dat deze ook in de huid trekt, waardoor de wenkbrauwen ook voller ogen. Wanneer dit niet gewenst is, kunnen wij ook met gewone verf de wenkbrauwen kleuren. Wanneer je interesse hebt in het verven van de wimpers, krijg je hier ook € 5,- korting op van ons.

De aanbiedingen:

Waxen wenkbrauwen en/of waxen bovenlip:
van € 17,50 ter kennismaking voor € 12,50 per behandeling.

Verven wenkbrauwen en/of verven wimpers:
van €17,50 ter kennismaking voor €12,50 per behandeling.

OOLABOO GEZICHTSBEHANDELING VAN € 62,50 NU VOOR € 50,-

www.flavourvisagie.nl
Vlietlaan 46 C
3061 DZ Rotterdam
06 – 51596196
info@flavourvisagie.nl

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.