“Met Ina de Wind.” “Dag mevrouw, U spreekt met een medewerker van het huis-aan-huisblad De Ster. Ik heb hier uw bon van een etentje bij Eten bij Van Stralen. Als ik u vandaag nog bij u thuis mag fotograferen, dan heeft u een doos wijn gewonnen.” “Dat is leuk. Ik ben alleen nu op mijn werk.” “Geeft niet. Schikt het u als ik vanavond langskom?”

En zo geschiedde. En ja, ze zijn bij Van Stralen gaan eten door een advertentie in De Ster, maar dat is alweer 9 jaar geleden. Ina: “Wij komen er sindsdien regelmatig. Iedere keer weer lekker en Hans komt altijd even een praatje met ons maken, hoe druk het ook is. Wij voelden er ons vanaf de eerste keer meteen thuis.”

kralingse wijnspecialist week 24

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat? Ga eten bij één van de restaurants op deze Culinairpagina en stuur de bon van uw etentje op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Vermeld ook even uw telefoonnummer, anders kunnen wij u niet bellen.

kralwijn-logo

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)