Voor Excelsior Rotterdam wacht in de maand oktober één thuiswedstrijd. Op zaterdag 20 oktober is Vitesse de tegenstander. In november staan drie thuisduels op het programma, tegen FC Groningen, Ajax en FC Utrecht. Voor al deze wedstrijden is de kaartverkoop inmiddels begonnen.

De Eredivisie is acht speelronden onderweg en Excelsior bezet op dit moment de dertiende plaats. De Rotterdammers wonnen twee van hun wedstrijden, speelden drie keer gelijk en verloren ook drie duels. Afgelopen zaterdag verloor Excelsior met 2-0 van PEC Zwolle. Eén van de treffers werd gemaakt door voormalig Excelsior-spits Mike van Duinen. ,,Wij kwamen hier met goede bedoelingen naartoe, maar die zijn er absoluut niet uitgekomen’’, verzuchtte Adrie Poldervaart na afloop.

Inmiddels is de voorverkoop voor het topduel tegen Ajax in volle gang. Excelsior ontmoet de Amsterdammers op zondag 11 november (aftrap 14:30 uur) in het Van Donge & De Roo Stadion. Wil je erbij zijn die middag? Wacht dan niet te lang, want de Robin van Persie tribune is al uitverkocht. Voor de Rob Albers en Erasmus tribune zijn nog kaarten beschikbaar via www.excelsiortickets.nl. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar met een Excelsior seizoen- of clubkaart. Deze kun je ook online bestellen. Je kunt op Excelsior Tickets tevens terecht voor kaarten voor de andere thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam.

Moment uit de thuiswedstrijd tegen Ajax van vorig seizoen met Jeffry Fortes en Hakim Ziyech. Foto: Jan den Breejen

Excelsior Barendrecht Vrouwen

Ook de vrouwen van Excelsior Barendrecht spelen binnenkort weer in het Van Donge & De Roo Stadion. Op vrijdag 26 oktober 2018 (aanvang 19:30 uur) speelt Excelsior Barendrecht tegen FC Twente. Deze wedstrijd staat in het teken van Spieren voor Spieren. Ook onze vrouwen spelen dit seizoen met dit goede doel op het shirt dankzij hoofdsponsor Van der Helm. Tickets voor het thuisduel tegen FC Twente zijn gratis, maar bij het ophalen van jouw vrijkaart via www.excelsiortickets.nl kun je een donatie doen ten behoeve van Spieren voor Spieren.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.