Bokstrainer Henk Noordzij (achteraan, in het midden): “We zijn een vriendenclub”. Drie keer per week treffen de heren elkaar, op maandag- en donderdagavond vanaf 18.30 en op zondag vanaf 08.30 uur. Steeds op dezelfde plek, aan de Kralingse Plaslaan, vlakbij het Langepad, de ingang van het Kralingse Bos.

RBV
Henk Noordzij is lid van Rotterdamse Boksvereniging Crooswijk, RBV, sinds jaar en dag gevestigd in de Pootstraat. Zie: www.rbvcrooswijk.nl. Je kunt niet zomaar meedoen met de ‘vriendenclub’. Alleen geoefende boksers zijn welkom. Henk: “Er zitten goede boksers bij. Die vinden dit prachtig”.

Dutch Windmill Club
Als je als 50-plusser in vorm wilt blijven, kan je lid worden van de ‘Dutch Windmill Club’, deel uitmakend van de RBV. Ooit bedacht door bokssponsor en -promotor Aad Veerman. Met die naam eerde hij Olympisch Crooswijkse bokskampioen Bep van Klaveren. Ook initieerde hij de befaamde Beb van Klaveren Memorials. Trainen kan op maandag- en donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden via de site en anders gewoon langsgaan: Pootstraat 41, Rotterdam-Crooswijk, telefoon: 010-4131696.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.