Heeft u ook wel eens een uurtje vrij? Dan doet u vast ook mee met het bieden van vervoer en een ondersteunende arm aan ouderen bij u in de buurt. Bij de Particuliere Vervoersdienst zet u zich met uw eigen auto in wanneer het u schikt. U ontvangt een kilometervergoeding en veel dankbaarheid van ouderen.

Met genoegen presenteren wij het nieuwe project voor ouderen ‘de Particuliere Vervoersdienst Kralingen- Crooswijk’. Het aantal hulpbehoevende ouderen neemt toe en daarmee ook de vraag naar ondersteuning uit de naaste omgeving. De Particuliere Vervoersdienst voorziet in een behoefte van ouderen aan vervoer met een ondersteunende arm. De Particuliere Vervoersdienst draagt bij aan het vergroten van de mobiliteit, veiligheid en contactmogelijkheden van ouderen en is bedoeld voor inwoners van het gebied die geen gebruik kunnen maken van taxi’s en andere reguliere vervoersvoorzieningen. Het unieke van dit project is dat iedereen die over een auto beschikt een steentje kan bijdragen; van enkele dagdelen per week tot aan een uurtje in de maand. U zet zich in wanneer het u schikt.

vervoersdienst02

Een autokostenvergoeding wordt rechtstreeks door de oudere aan de chauffeur / begeleider betaald. Binnen het gebied geldt een tarief van € 3,- voor een dienst met enkele rit en € 5,- voor een dienst inclusief terugrit. Bij afstanden buiten het gebied geldt een vergoeding van € 0,40 per kilometer waarbij de kilometerteller van de auto leidend is. Iedereen die meedoet, is via de Vrijwilligerswinkel verzekerd. Download de PDF voor meer informatie.

Voor nadere informatie of aanmelding zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoon 010 – 441 40 50 (van 9.00 – 11.00 uur) of e-mail: vervoersdienst@vrijwilligerswinkel.nl

Ouderen die gebruik willen maken van de Particuliere Vervoersdienst kunnen zich eveneens via bovenstaand telefoonnummer aanmelden.

Wij heten u van harte welkom! www.vrijwilligerswinkel.nl

logo vrijwilligerswinkel