Leger des Heils terug in Rotterdam-Noord: met hippe ReShare Store

Leger des Heils ReShare opent morgen deuren van een hippe tweedehands kledingwinkel in Rotterdam. De winkel, de ReShare Store, is een tweedehands kledingwinkel voor iedereen die van tweedehands en vintage shoppen houdt. Het is een frisse winkel met sociale prijzen. De ReShare Store is te vinden aan de Zwart Jansstraat 33 en verkoopt kwalitatief goede tweedehands kleding voor een kleine prijs.

Simon Smedinga, directeur Leger des Heils ReShare: “Ik ben er trots op dat we op deze locatie een mooie, frisse winkel kunnen realiseren met kleding die betaalbaar is voor iedereen. De ReShare Store is in andere steden echt een smeltkroes van idealen en mensen: of je nou weinig te besteden hebt, zoekt naar een unieke garderobe of als je geeft om het milieu en daarom liever tweedehands draagt. We zijn in de Zwart Jansstraat helemaal op onze plek en bovendien is het Leger des Heils sinds de jaren’90 weer terug in Rotterdam-Noord.”

reshare zwartjan straat

Kleding biedt zoveel kansen. Het dient het milieu omdat we grondstoffen hergebruiken. Voor elke kilo katoen wordt 17.000 liter water gebruikt; als we kleding een tweede leven geven sparen we schaarse grondstoffen. Tijdens openingstijden kunnen bezoekers daarom ook kleding doneren in de winkel en op die manier bijdragen aan het goede doel. Een groot deel van het interieur van de winkel is gemaakt van gerecyclede materialen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Reshare leger des heils logo web


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.