Een bijzonder jaar…
Het einde van 2020 is in zicht. Een bewogen jaar waarin we allemaal uitgedaagd werden om met deze moeilijke situatie om te gaan. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij ontvingen van de ouderen in de wijk én voor de inzet van onze vrijwilligers. Met elkaar hebben we er het beste van gemaakt en met creativiteit kwamen we een heel eind. Onze prioriteit lag bij de 65+ers, de doelgroep waar onze dienstverlening op gericht is. En natuurlijk onze vrijwilligers, dankzij hen kon het werk op gepaste wijze door blijven gaan. We hebben vele boodschappen gedaan voor de ouderen, hondjes uitgelaten, op afstand met maatjes afgesproken, veel telefonisch gekletst, ouderen verrast met een paasgeschenkje, een fotopuzzel, pannenkoekenlunch en een Sintpuzzel. Er volgt binnenkort nog een kerstverrassing voor zowel de ouderen als voor onze vrijwilligers. Daarna is het tijd om het jaar af te sluiten. Ook volgend jaar zijn wij u graag weer van dienst!

Onze diensten
Vrijwilligerswinkel biedt verschillende diensten aan voor ouderen(65+) woonachtig in Kralingen-Crooswijk:

Boodschappendienst, Telefoondienst, Particuliere vervoersdienst, Ziekenhuisbegeleiding, Klussendienst, (Bel)maatje, Thuisdiner, Kleine wens

Kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Lidmaatschap
Vanaf 2021 bieden wij een lidmaatschap aan voor € 15,- per jaar. Hiermee kunt u gebruik maken van onze diensten* en benaderen wij u geregeld voor leuke evenementen en acties. Neem voor meer informatie contact met ons op.

*Voor sommige diensten betaalt u per afname een kleine bijdrage.

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.