Kerstgroenverkoop gaat wél door!

De ironie zal niemand ontgaan. Waar de Kralingse tuin net besloten had om voor het eerst in haar geschiedenis tijdens de kerstvakantie open te blijven, konden deze plannen na de toespraak van premier Rutte direct de koelkast in. Ook Trompenburg moet tot minstens 19 januari de deuren sluiten voor het publiek. Maar gelukkig zijn er ook lichtpuntjes.

Winterplein afgelast
Onder meer voor de komende weken hadden ze bij Trompenburg recentelijk een enorme tent aangeschaft. Deze zogenaamde stretchtent zou het middelpunt vormen van de talrijke winteractiviteiten ‘op afstand’. Een coronaproof overkapping van het ‘Winterplein’ voor het entreegebouw, waar alle activiteiten zouden plaatsvinden of vertrekken. De tent staat er nog, maar de activiteiten zijn allemaal geannuleerd of verzet naar het voorjaar.

Kerstgroenverkoop gaat wél door
Liefhebbers van mooi kerstgroen komen jaarlijks van heinde en verre om het unieke Trompenburg groen te scoren. Groen dat je in geen enkel tuincentrum zal vinden. Vanwege de vraag naar dit vers geknipte groen heeft Trompenburg besloten tot een Self Service Kerstgroenverkoop. Buiten het hek zal tot en met 23 december een grote onbemande (!) kraam staan waar iedereen het unieke groen uit de tuin kan komen kopen. Bezoekers kunnen uitzoeken wat ze willen, het aantal takken tellen en deze betalen door middel van een tikkie Met deze verkoop hoopt Trompenburg de feestvreugde in deze moeilijk tijden toch nog levend te houden en mensen de kans te bieden om wat Trompenburg in huis te halen.

Kerstpakketten en Festoen pakketten te koop
Met de plotselinge sluiting van de winkels komen ongetwijfeld veel mensen in de knel met cadeaus. Gelukkig voor hen verkoopt Trompenburg sinds kort (ook online) Trompenburg Kerstpakketten. Drie uiteenlopende pakketten, maar stuk voor stuk met een ‘groene’ Trompenburg signatuur. De pakketten zijn te bestellen op de website en desgewenst op te halen bij Trompenburg. Dit om de drukte bij de posterijen te ontlopen. Dit geldt ook voor het zogenaamde Festoen Pakket. Een uniek pakket boordevol groen en andere benodigdheden waarmee de koper aan de hand van drie professionele online films zelf een zogenaamde festoen kan maken. Een langwerpige kerstversiering die niet mag ontbreken tijdens de feestdagen.

Alles op alles
Al deze activiteiten zijn naast leuk, natuurlijk ook gewoon noodzakelijk. De beroemde tuin is dit jaar voor de derde keer gesloten vanwege de coronamaatregelen. Dit scheelt in totaal enkele tienduizenden bezoekers. Met bovenstaande activiteiten probeert de tuin toch nog wat extra omzet te genereren. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor na de heropening in volle gang. Ook hierbij zullen de mogelijkheden die de grote stretchtent biedt, een belangrijke rol vervullen. Dus houd de website en de social media kanalen van Trompenburg goed in de gaten.

Trompenburg Tuinen & Arboretum, Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX Rotterdam, tel. 010-2330166, e-mail tuin@trompenburg.nl | trompenburg.nl, | facebook.com/trompenburgtuinen

(ingezonden mededeling Trompenburg Tuinen & Arboretum)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.