Op de Maasboulevard in het centrum van Rotterdam is vrijdagochtend een auto over de kop gevlogen. De vrouw raakte rond 10.30 uur van de weg en landde naast de Boeregatbrug tegenover het oude Tropicana.

Toeschouwers zijn gelijk te hulp geschoten en alarmeerde de hulpdiensten.

Volgens de politie is er bestuurder zelf uit de auto gekomen. De vrouw heeft last van haar hoofd en nek en is erg geschrokken, zegt een woordvoerder.

Ze heeft veel geluk gehad. De auto bleef na de buiteling op de rand van de kade liggen.

Update: De automobiliste die vrijdagochtend op de Maasboulevard in Rotterdam bijna te water raakte, werd van de weg gedrukt door een andere auto. Dat zegt een familielid van de vrouw, die zwaargewond in het ziekenhuis ligt.

Twee jonge vrouwen in een auto zouden dat hebben gedaan, nadat ze al een tijd achter haar hadden zitten dringen. Deze auto zou daarna zijn doorgereden. De familie vraagt de politie om camerabeelden van de plek te bekijken.

Getuigen zeiden kort na het ongeval tegen de politie dat de vrouw niet te snel reed, plotseling van rijstrook wisselde en de verhoogde berm raakte. Daarna tuimelde de auto van het talud en kwam, ondersteboven, net voor het water op de rand van de kade tot stilstand.

De bestuurster is met rug- en nekklachten naar het Erasmus MC gebracht. De auto liep flinke schade op.

De politie is nog bezig met het onderzoek en kon het verhaal van de familie vrijdagmiddag niet bevestigen.

Hoe de vrouw van de weg is geraakt, is onbekend.

Via: RTV Rijnmond

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]