Ere wie ere toekomt: verreweg het actiefst op straat, de plaatselijke VVD-ers, die overal opduiken, in weer en wind. Dat voor de goede (VVD) zaak. Afgelopen zaterdag hadden ze de ‘Buurtborrel De Esch’ georganiseerd, op het parkeerterrein van het Kralings Zwembad. Eigenlijk was het de bedoeling dat ze de nieuwe Kralingers van het nieuwe, duurzame wijkje Leonidas konden ontmoeten.

Zo kwam naar voren dat de nieuwe Kralingers graag horeca in de buurt wiilen, ook is een nabije, extra basisschool gewenst (is er niet net een gesloten?) en wat ze niet willen
is een ‘derde stadsbrug’ waar auto’s overheen kunnen.

Toen De Sterfotograaf arriveerde, stond men op het punt de tent af te breken. Wel nog aanwezige bezoekers, ver van huis, waren bewoners van de Rubensstraat Annette en Erna, die hun beklag hadden gedaan over de overlast van de studentensociëteit aan de Willem Ruyslaan. Verder van links naar recht de VVD-ers Dieke van Groningen, Jan-Willem Verheij, Herbert van Sluys, Antoinette Laan en Oana de Visser. Jan-Wiilem en Herbert laten beiden een (duurzaam) huis bouwen op de Leonidas locatie.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.