Waar moet brief uit 1944 naartoe?

aug 01, 19 Waar moet brief uit 1944 naartoe?

Mevrouw Kieft woont in Loosdrecht, is gepensioneerd lerares, en vond ooit tussen het oud papier dat was ingeleverd bij de school waar ze werkte, een oud roze envelop met een brief, gedateerd 19 oktober 1944. Ze bewaarde de brief maar wil die nu teruggeven aan de familie. Naar de stijl te oordelen, is de afzender een jong meisje volgens haar. Haar naam: Mieke de Klerk die toen woonde aan de Essenweg nr. 4 in Rotterdam-Kralingen.

De brief is gericht aan de familie De Klerk-Nederveen, met als adres Villapark 12 in Rotterdam-Hillgersberg. De brief was opengemaakt en kennelijk aangekomen.

Over de inhoud van de brief wil mevrouw Kieft weinig kwijt. Wel schrijft ze getroffen te zijn door de inhoud. Ze wendde zich tot De Ster om de familie De Klerk op het spoor te komen. Wie kan haar daarbij helpen? Graag uw reactie naar De Ster, tel. 0627-407492 of info@stervankralingen.nl. Wij brieven die dan door naar mevrouw Kieft.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *