Foto: Steven Lek Wikipedia

Weggebruikers van de Abram van Rijckevorselweg (N219) in Capelle aan den IJssel moeten de komende tien dagen omrijden. De weg tussen de Rivierweg en de Couwenhoekseweg wordt vanaf komende maandag vernieuwd en is daarom dicht. Voertuigen die normaal gesproken gebruik willen maken van de weg worden omgeleid. Wel blijven de kruispunten geopend.

Over de Abram van Rijckevorselweg rijden dagelijks zo’n 22 duizend voertuigen van en naar Capelle. Het asfalt is daarom aan vernieuwing toe. Met de werkzaamheden wordt de weg niet alleen opgeknapt, maar ook stiller gemaakt. Er wordt namelijk gebruik nieuw geluiddempend asfalt gelegd.

Omleidingen
Doorgaand verkeerd wordt geadviseerd om zoveel gebruik te maken van de A20. Voor weggebruikers die toch binnendoor rijden zijn er omleidingsborden geplaatst.

Verkeer vanuit Rotterdam wordt bij het Capelseplein via de Prins Alexanderlaan naar de Hoofdweg richting Nieuwerkerk aan den IJssel geleid. Weggebruikers vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen via de Hoofdweg hun weg vervolgen naar de Prins Alexanderlaan tot de rotonde van het Capelseplein. De asfaltwerkzaamheden zullen uiterlijk tot en met 24 augustus 16:00 uur duren.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.