Inspiratie voor leren, werken en ondernemen!

Netwerkcafé Rotterdam opent haar deuren voor de werkzoekende vijftigplusser.

Op 12 juli 2018 gaat het Netwerkcafé Rotterdam van start met de eerste maandelijkse bijeenkomst in het Theater Zuidplein. Hier worden een aantal workshops georganiseerd die in het teken staan van presenteren, communiceren, netwerken, onderscheiden  en ontmoeten.

De keynote speaker is Joyce de Ruiter, die aan de hand van persoonlijke levenslessen, gecombineerd met diverse sales theorieën, mensen inspireert hun unieke talenten te ontdekken.
Haar rode draad is: neem de leiding over jouw eigen toekomst en zie veranderingen als kansen.

Vijftigplussers kunnen zich hier samen oriënteren op een volgende stap in hun carrière.  Voor het opdoen van inspiratie, het actief volgen van workshops en het creëren van de juiste mindset. Hier wordt verbinding met elkaar gelegd en voel je wat enthousiasme en motivatie met je doet.

De deelname is gratis en inschrijven kan via www.netwerkcaferotterdam.nl.
Voor de inschrijvingen geldt vol is vol!

Wanneer: donderdag 12 juli 2018 van 9.30 tot 13.00 uur. De inloop is vanaf 9.00 uur
Waar: Theater Zuidplein, Zuidplein 60-64, 3083 CW Rotterdam

Over Netwerkcafé Rotterdam

Netwerkcafé Rotterdam is in mei 2018 opgericht en maakt deel uit van de stichting Werken voor Elkaar.

Onder het motto ‘Werken voor elkaar’ wil Netwerkcafé Rotterdam vijftigplussers uit Rotterdam en omgeving inspireren om samen meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen ze door maandelijks een bijeenkomst te organiseren met workshops en lezingen voor ontwikkeling van zelfinzicht, praktische en ondernemende vaardigheden en met geleide netwerkontmoetingen. En dat doen ze ook door actieve, coöperatieve werkbemiddeling en de Werkestafette. Daarnaast organiseren ze met èn voor de doelgroep speciale acties en andere evenementen, gericht op activering van werkgevers om vijftigplussers aan te nemen en eerlijke kansen te bieden.

 

 

Werken voor elkaar

 

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.