Grain d’Amour heeft alles wat je van een rosé wijn mag verwachten. Fris, fruit en zoet perfect in balans. Dit suave wijntje uit de Sud-Ouest (Frankrijk) barst van de aroma’s van perzik, litchi en vanille. Elke slok is een waar genot. Een aanrader voor elke liefhebber van wijn en genieter van het leven. Een van de ideale gelegenheden om de inhoud van deze vrolijk uitziende flessen rosé te nuttigen is natuurlijk op een ‘Ladies Night’ feestje.

Naomi gaat dat zeker doen, want zij heeft nog wel een feestje te vieren met haar vriendinnen, een trouw clubje die zij al kent van de basisschool. Vier keer per jaar gooien ze samen alle remmen los. Ze vraagt zich zelf lachend af of zes flessen wel toereikend zijn voor zo’n dolle avond.

winnaar kralingse wijnspecialist week 34 2016

kralwijn-logo

 

Win wijn door uit eten te gaan!

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat? Ga eten bij één van de restaurants op de Culinairkaart en stuur de bon van uw etentje op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Vermeld ook even uw telefoonnummer, anders kunnen wij u niet bellen.

 

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]