Had John Melissant zijn functie als beheerder van Speeltuin Kralingen nou neergelegd of niet? Jazeker, zie:

https://www.desteronline.nl/afscheidsreceptie-meneer-sjon/ en desteronline.nl/roxana-nieuwe-beheerder-speeltuin-kralingen (eigenlijk was het de bedoeling dat John zou worden opgevolgd door zijn vrouw Riemke maar ging niet door wegens haar ziekte) maar hij is daar niet weg te slaan, tot genoegen van zijn dochter en opvolger Roxana. En zo kon het gebeuren dat op vrijdag 2 april Johns 30-jarig verblijf in de speeltuin diende te worden gevierd. Aangezien John Melissant een nogal fanatieke Feyenoordsupporter is, werd John de Wolf gevraagd daarbij aanwezig te zijn. De assistent-trainer van Dick Advocaat hielp graag mee bij de onthulling van het cadeau: een grote fotomontage waarop vader en dochter Melissant zijn te zien, aan weerzijden van Johns overleden broer Koos die jarenlang meehielp in de speeltuin. John de Wolf ging coronaproof op de foto, samen met de familie Melissant, van links naar rechts, zoon Wesley, dochter Roxana, Johns echtgenote Riemke en, uiteraard, John Melissant zelf.

Bloemen
Voorzitter van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk Rens van Overdam en ‘overbuurvrouw’ Sonja Krijgsman, voorzitter KBO Rotterdam (seniorenorganisatie) kwamen John ook feliciteren .  Beiden hadden bloemen meegebracht.

BSO-SKK
Een groep kinderen van de BSO van Stichting Kinderopvang Kralingen (SKK), locatie NSO de Speeltuin was ook op het feestje afgekomen. De oudere kinderen presenteerden zich bij John met een door hen zelf vervaardigd werkstuk, een gigantische verjaardagskaart. De BSO’s zijn eigenlijk gesloten wegens corona, behalve voor kinderen van ouders met essentiële beroepen en kinderen met een bijzondere problematiek of moeilijke thuissituatie. Ze zagen er allemaal happy uit en hoe kan dat ook anders met een leidster als Rahiela Chandoe?

Foto’s in hoge resolutie hier

 

Openingstijden en lidmaatschap
Speeltuin Kralingen  is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur maar nu nog gesloten op zondag. Met ingang van zaterdag 1 mei is de speeltuin ook op zondag open, van 11.00 tot 17.00 uur. Voor 25 euro is, hoe talrijk ook, het hele gezin lid!

Speeltuinvereniging Kralingen, Honingerdijk 100, Rotterdam-Kralingen, tel. 010-4127940, gompymelissant@hotmail.com


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.