• 107de editie kledingbeurs voor ‘Jarige Job’

Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon, omdat er geen geld is voor een klein feestje. Stichting de Witte Olifant vindt dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren en zet zich tijdens de komende najaarsbeurs, van dinsdag 8 t/m donderdag 10 oktober, in voor Stichting Jarige Job.

10 bestuursleden en ruim 100 vrijwilligers verkopen een week lang moderne, puntgave en zo goed als nieuwe kleding voor een aantrekkelijke prijs. In veel van deze kledingstukken vindt u labels van de betere merken. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job.

Kleding
Voor alweer de 107de keer opent kledingbeurs ‘De Witte Olifant’ drie dagen haar deuren zodat het hele gezin zich in het ‘nieuw’ kan steken. Jassen, avondkleding, sportieve outfits, truien, overhemden, rokken, blouses en colberts hangen er bij honderden. Ook is er een uitgebreide collectie schoenen, tassen, hoeden, sjaals, en bijous. Op woensdag is er om 11.00 uur de modeshow, waarin de medewerksters laten zien hoe u van al deze losse kledingstukken schitterende combinaties kunt maken.

Het geheim van deze unieke kledingbeurs is de strenge inkoopeis: de tweedehands kleding moet schoon en modieus zijn en wordt scherp geprijsd. Alleen mensen die een circulaire ontvangen, kunnen kleding inleveren.

Stichting Jarige Job
Op de mooiste dag van het jaar krijgen 60.000 Nederlandse kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en kunnen ze niet trakteren op school omdat er thuis geen geld voor is. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met daarin versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeautje. Kijk voor meer info op www.jarigejob.nl

Meer informatie over de kledingbeurs De Witte Olifant, is te lezen op de vernieuwde site: www.kledingbeursdewitteolifant.nl . Op deze site vindt u alle informatie over de beurs, de data met openingstijden, de routebeschrijving, hoe aan te melden als goed doel en andere leuke informatie.

Openingstijden
Dus breid uw garderobe uit met modieuze en betaalbare kleding en help Stichting Jarige Job. U bent van harte welkom op: – dinsdag 8 oktober 10.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur – woensdag 9 oktober 10.00 uur tot 15.00 uur (met om 11.00 uur de modeshow) en 19.00 tot 21.00 uur – donderdag 10 oktober 10.00 uur tot 15.00 uur.

Locatie: Salvatorkerk, Hillegersberg (Mozartlaan/ – hoek Schubertlaan).

(ingezonden mededeling De Witte Olifant)