Een nieuwe yogapraktijk in Kralingen

Yoga, therapie voor lichaam en geest

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het geven van fysiek uitdagende yogalessen voor jong en oud.  In mijn huidige, kleinere yogapraktijk (semi-privélessen met maximaal 5 deelnemers) kan ik nog meer individuele aandacht besteden aan mijn cursisten, die de lessen op hun eigen niveau uitvoeren.

In mijn hatha-yogalessen, een combinatie van Critical Alignement (CAY), Iyengar, en Do-In gebruik ik hulpmiddelen als boogjes, rolletjes, stripjes en schouderstandbankjes.  De lessen zijn goed voor iedereen, dus ook voor senioren, sporters en mensen met rug- of RSI- klachten.

Op mijn nieuwe website kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u een folder aanvragen. Met vriendelijke groet, Loes Arends.

Yogapraktijk Loes aan de Maas, Buizenwerf 109, Rotterdam-Kralingen

Informatie: tel. 06-18311151 / 010-2264665, loes.arends@hetnet.nl

www.yogaloesaandemaas.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.