Excelsior Rotterdam speelt ook in het seizoen 2017-2018 in de Eredivisie. Dat betekent dat je ook komend jaar weer kunt genieten van topvoetbal in het Van Donge & De Roo Stadion. De makkelijkste en goedkoopste manier om alle thuisduels van Excelsior bij te wonen is door de aanschaf van een seizoenkaart.

Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek bij alle thuiswedstrijden van Excelsior in de Eredivisie. Voor 215 euro (Robin van Persie tribune) kun je al een seizoenkaart kopen. Jongeren tot en met 23 jaar en kinderen tot en met 16 jaar betalen speciale tarieven. Kijk voor alle seizoenkaarttarieven op de website: www.sbvexcelsior.nl/seizoenkaarten1718.

Bestellen
Wil jij een seizoenkaart bestellen? Dit kan snel en gemakkelijk via www.excelsiortickets.nl. Klik rechts bovenin voor ‘Seizoenclubkaart’ en kies daarna jouw tribune en tarief. Uiteraard kun je jouw seizoenkaart ook aanschaffen bij de administratie van Excelsior Rotterdam. De administratie is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.45 uur en van 13.15 tot 17.00 uur.

Hopelijk zien we dit beeld ook komend seizoen weer regelmatig: juichende Excelsiorspelers na een doelpunt in de Eredivisie. Foto: Jan den Breejen

Voorbereiding
De selectie en staf van Excelsior Rotterdam genieten momenteel van een welverdiende vakantie. Het seizoen 2017-2018 begint op zaterdag 1 juli met de eerste training. De eerste oefenwedstrijd is een week later tegen TOGB. Op dinsdag 11 juli is vervolgens SV Heinenoord de tegenstander en zaterdag 15 juli speelt Excelsior tegen XerxesDZB. De rest van het oefenprogramma is te vinden op de website sbvexcelsior.nl.

Website: sbvexcelsior.nl
Adres: Van Donge & De Roo Stadion
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]