Met trots kunnen wij melden dat we alweer een stuk dichterbij de realisatie van Kinderkamp Kralingen-Crooswijk zijn. Wat zijn we blij dat de actie weer zo goed loopt, want er zijn al 41 kinderen ingeschreven die een weekje kamp heel goed kunnen gebruiken. Ook de leiding staat al klaar om te gaan. Het programma is samengesteld en er wordt nu volop voorbereid om er weer een spannende vakantieweek van te maken, met leuke activiteiten waarin ook ruimte is voor educatie. Beleven en leren gaan tijdens het kinderkamp hand in hand.

Individuele schenkingen
Hoewel de acties volop lopen en een aantal acties ook nog in voorbereiding zijn, kunnen we melden dat we diverse schenkingen van bewoners van Kralingen-Crooswijk hebben ontvangen. Van 10 euro van de een tot grotere bedragen van de ander. We noemen geen namen, maar ieder die wat geschonken heeft bedanken wij hartelijk. We zijn echt blij met alle bedragen, want vele kleintjes maken een grote. Bedankt lieve mensen! Wilt u een verslag van ons kamp ontvangen na afloop? Mail ons dan a.u.b. uw mailadres door. Wanneer u geld stort, kunnen wij uw adres niet zien namelijk.

Fondsen
aast de schenkingen hebben we ook toezeggingen van fondsen gekregen. Van onder andere het fonds Kindertehuizen en het fonds Solidarodam. Bij elkaar hebben wij nu een bedrag van € 6250.- ontvangen. Geweldig toch, dat er ieder jaar weer zoveel fondsen schenken! Wij sturen hen ieder jaar een verslag met foto’s als dank ervoor.

Carnavalskleding
Wat ook leuk om te melden is dat we een grote zak carnavalskleding hebben gekregen van een buurtbewoner wat we tijdens het kinderkamp geweldig goed kunnen gebruiken. Ook hartelijk dank daarvoor.

Idee
We zijn gebeld met een mooi idee dat we zeker zullen gaan toepassen. Met de leiding en de kinderen in een bepaalde week rommelmarkt spullen huis-aan-huis ophalen in een bepaalde buurt om het vervolgens te verkopen ten bate van het kamp. We kondigen aan dat we gaan komen. Ook hartelijk dank voor deze tip. Daar hebben we wat aan, het blijft een flinke uitdaging om acties te organiseren die bijdragen aan het goede doel.

Acties:
De kinderen gaan zelf flessen sparen en doen diverse kleine acties om geld te in te zamelen, zoals verkoop op een rommelmarkt en cupcakes bakken. De crowdfunding actie op doneeractie.nl/kinderkamp-voor-kinderen-zonder-vakantie loopt gewoon door. Na afloop van de Wijkmarkt in De Esch op 25 juni aanstaande wordt de opbrengst van de activiteiten gedoneerd aan het kinderkamp. Er zal daar in ieder geval een rommelmarkt zijn. Onze actie voert de slogan, “vele kleintjes maken één grote”. Heeft u ook een idee om ons te helpen? Laat het ons alstublieft weten. Via de Ster tonen wij u onze voortgang, de ene keer in de huis-aan-huis krant, de andere keer in de online-versie, www.desteronline.nl.

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook. facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Doneren
Wilt u doneren dan kan dat op: NL16 RABO 0182450171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. Kinderkamp 2017.

Alvast hartelijk bedankt voor u bijdrage!

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]