In ouderenhuisvesting en zorgcentrum Hoppesteyn in Crooswijk poogt men een koor op te zetten dat mee kan doen aan het evenement ‘Van Smartlap tot Opera’, dit jaar op zondagmiddag 21 mei, weer op de Koeweide in Crooswijk.

Om aan zangers en zangeressen te komen werd op 7 en 14 april gezongen in de Brasserie van Hoppesteyn. Zie de flyer die werd verspreid. Echter, uit de omgeving van Hoppesteyn meldden zich tot dusver nauwelijks zanglustigen. De Ster was er op 14 april bij en constateerde dat het aan de muziekkeuze en de ambiance niet kan liggen.

Zangeres Mirjam Kroonenburg en pianist Jan Bonte brachten meezingers als Breng ’s een zonnetje onder de mensen, Weet je nog wel, die avond in de regen, Als de lente komt, dan stuur ik jou…, Koffie, koffie, lekker bakkie koffie, Wees nog’s lief, zoals toen, De winter was lang, eenzaam en koud. Wie van de ouderen om Hoppesteyn heen, kan daar moeite mee hebben?

Mirjam Kroonenburg (kroonenburgproducties.com) werkte o.a. mee aan de muziektheater voorstellingen Ratten en Rode Huzaren en Pincoffs. Jan Bonte treedt op als solist en ook in diverse ensembles, zoals Bazz+ (mainstream-jazz) en het kwartet Muzicijn (waar Mirjam Kroonenburg ook aan meedoet).

Informatie? Bel of e-mail naar Irene van Kouwen in Hoppesteyn, 088-8231015, irene.van.kouwen@aafje.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.