Olifant geeft kansen weg

Olifanten zijn kuddedieren die goed op elkaar letten. Kleine olifantjes krijgen alle liefde en toewijding die ze nodig hebben om op het goede pad te blijven. Daarom wil Stichting de Witte Olifant jongeren die van het rechte pad afgeweken zijn, een nieuwe kans geven om hun leven weer op de rit te krijgen.

10 bestuursleden en ruim 100 vrijwilligers zetten zich ook dit voorjaar weer in voor een goed doel. Met de verkoop van moderne en puntgave, zo goed als nieuwe kleding voor een aantrekkelijke prijs werken ze een week lang voor stichting De Nieuwe Kans.

Kleding
Kledingbeurzen komen en gaan, maar niet kledingbeurs ‘De Witte Olifant’. Voor de 106e keer worden weer alle kledingkasten opengetrokken om er een succes van te maken. Het geheim van deze unieke kledingbeurs is de strenge inkoopeis: de tweedehands kleding moet schoon en modieus zijn en wordt scherp geprijsd. Alleen mensen die een circulaire ontvangen, kunnen kleding inleveren.

Het hele gezin kan zich in het ‘nieuw’ steken. Jassen, avondkleding, sportieve outfits, truien, overhemden, rokken, blouses, positiekleding en colberts hangen er bij honderden. In veel van deze kledingstukken vindt u labels van de betere merken. Ook is er een uitgebreide collectie schoenen, tassen, sjaals, en bijous.

Modeshow
Op woensdag is er om 11.00 uur de modeshow, waarin de medewerksters laten zien hoe u van al deze losse kledingstukken schitterende ensembles kunt maken.

Stichting De Nieuwe Kans De Nieuwe Kans is een organisatie voor dagbehandeling van jongeren vanaf 18 jaar, die actief willen werken aan de verbetering van hun situatie. Niet vrijblijvend, wel toegewijd en buiten de gebaande paden. Individuele coaches helpen de jongeren met het veranderen en verbeteren van hun leven. Dat doen uiteindelijk de jongeren zelf, ze komen zelf tot inzichten. Op www.denieuwekans.nl laat de stichting zien wat zij precies doet.

Site
Meer informatie over de kledingbeurs De witte olifant, is te lezen op www.kledingbeursdewitteolifant.nl. Op deze site staat alle informatie over de beurs, de data met openingstijden met routebeschrijving, hoe aan te melden als goed doel en andere leuke informatie.

Kledingbeurs De Witte Olifant

Openingstijden
Dus breid uw garderobe uit met modieuze en betaalbare kleding en help stichting De Nieuwe Kans. U bent van harte welkom op: Dinsdag 19 maart: 10.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur. Woensdag 20 maart: 10.00 tot 15.00 uur (met om 11.00 uur de modeshow) en 19.00 tot 21.00 uur. Donderdag 21 maart: 10.00 uur tot 15.00 uur.

Locatie: Salvatorkerk, Hillegersberg (Mozartlaan/ – hoek Schubertlaan)

(ingezonden mededeling de Witte Olifant)