Iedere dag en zeker op woensdagmiddag is er van alles te doen in en op het Schuttersveld. Woensdag 11 december is dat extra het geval. Dan vieren we de plaatsing van buiten-fitnesstoestellen en de officiële opening van de wijkfitness. En tevens begroeten we u die dag graag op de informatiemarkt ‘Crooswijk Werkt’.

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk wil zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om te sporten en te bewegen. Of dat nu met een sportclub als FC Zylyn is, waar jongeren sporten die niet de financiële middelen hebben om aan te sluiten bij een reguliere sportclub of met een jeu de boules baan voor 55+’ers. Vanaf 11 december kan wie dat wil ook ‘aan de gratis fitness’. Op het Schuttersveld plaatst de deelgemeente zeven buiten-fitnesstoestellen waar iedereen gebruik van mag maken. Lekker trainen in de open lucht. Een initiatief van de deelraad waar het dagelijks bestuur – mede vanuit het programma Crooswijk Werkt – zich volledig in kon vinden.

Trimtoestel02

Iedereen van harte welkom!
Diezelfde dag vindt ook de officiële opening plaats van Wijkgym Schuttersveld. Eigenaar Lloyd Orion biedt hier een gevarieerd beweeg- en sportaanbod, zowel indoor als outdoor. Voor jong en oud, gezond of met een lichamelijke of geestelijke beperking. Twee laagdrempelige manieren om te kunnen sporten in Crooswijk. Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de officiële ingebruikname van de fitnesstoestellen en de opening van Wykgym op woensdag 11 december om 15.30 uur  op het Schuttersveld. Aansluitend kunt u de infomarkt ‘Crooswijk Werkt’ bezoeken.

CrooswijkWerkt_logo

Informatiemarkt: voor al uw vragen over Crooswijk
Crooswijk Werkt is een samenwerking tussen de (deel)gemeente en woningcorporaties Havensteder en Woonstad Rotterdam. Samen willen we Crooswijk versterken. Hier zijn we al volop – vaak met uw hulp – mee bezig. Tijdens de informatiemarkt op 11 december beantwoorden we graag de vragen die er leven over Crooswijk Werkt. U kunt op ieder tijdstip tussen 16.00 en 20.00 uur binnenlopen in sportcentrum Schuttersveld. Met een kop koffie erbij vertellen wij u informeel over de inzet om van Crooswijk een wijk te maken waar het fijn wonen en ondernemen is.

KLIK HIER voor het laatste nieuws van de Deelgemeente of DOWNLOAD de PDF met al het nieuws.

Deelgemeente Kralingen Crooswijk