Op 23 mei 1979 opende Saskia de Ridder in het voormalige CJMV-gebouw aan de Kerklaan in Capelle aan den IJssel haar ballet- en dansstudio La Capella. Met haar school zette de toenmalige danseres van het bekende Scapino Ballet het dansen in Capelle op de kaart. In 1993 veranderde de naam La Capelle in Noes Fiolet Studio´s.

Op zondag 21 april 2013, dus 34 jaar na de opening, organiseert Saskia de Ridder voor (oud-)leden en (oud-)medewerkers van La Capella een reünie in de Studio´s van Noes Fiolet aan de Dakotaweg 265 in Capelle aan den IJssel. Het weerzien begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

De reunie is een van de activiteiten rond het jubileum van Noes Fiolet. Dit jaar zit hij als professioneel danser en choreograaf 45 jaar in het vak. En twintig jaar geleden opende hij de Noes Fiolet Studio´s in Capelle aan den IJssel.

Ben je een voormalige leerling of medewerker van Saskia de Ridder en wil je graag naar de reünie op zondag 21 april komen, stuur dan een e-mail naar saskia.deridder@hotmail.com

Saskia de Ridder

Saskia de Ridder

Voor meer informatie over de reunie en de jubileumactiviteiten van Noes Fiolet: www.noesfiolet.com

Saskia de Ridder, saskia.deridder@hotmail.com of bij Noes Fiolet, noes@noesfiolet.nl

tel. 06 53 288 739